Mogu ti više ne spusti na težini?

Mogu ti više ne spusti na težini?

Mogu ti više ne spusti na težini?U posljednjih nekoliko godina, medije naslovi su kopirali onaj izraz „na dijeti debeo“. To može biti lociran je također u Naučna istraživanja časopis. Samo preko godinu dana YLE pravo pobuna je pozvao da dam otkaz dijetu programe. Nedavno, Tjedni izvještaj iz finske rezultate istraživanja pod nazivom „na dijeti mogu da povećam težinu prijetnja“.

Mršavljenju dolazi da budem loš momak, vraškog sila, sa užasne stvari. Kada se medicinom naveo dvadesetak kilograma viška debela klijenti na dijabetes, on nema više poziva od mene da smanji težinu? Ili treba da ti doktor ohrabruje dijabetes „naći idealan način da se brinem za dobrobit i također uživaju u životu“. Ili zove „pound bulji u suprotno da se fokusiraš na ono što se dodaje u život ispunjenje“.

Dijabetes daleko bolje da me smatrate

Dijabetes daleko bolje da me smatrateProšlog prosinca, pojavio se u poznat Lancet-dnevnik poseban tip 2 dijabetisa studija (2 ). Britanci univerziteta bolnici smanji težinu je poslao da 149 prilično gojazna (indeks telesne mase u prosjeku od 35) dijabetes. Uz kao razliku od toga sličnog u gojazna dijabetes za vojnike, koji su dobijeni svoje Fer tretman smjernice u skladu sa „idealan način“ terapiju. Težine cilj ni na koji način slučaju, bio fokusiran na 15 kila sužava. To je nastupao sa tecnoj dijeti režim pripremio, koje je postalo kalorija od 800– 850 kcal dnevnik. Kalorija istopila ima veze sa jedna trećina ovih dana je potrebno. Sve proučio dijetu plan do 3 mjeseca, neki zadržati do 5 meseci. Dijeta planu nakon skoro dva mjeseca promijeniti da redovno hranu.

  • Tada pacijenti su odnosi sa mjesec gos da, hrana ponašanja, uz pomoć svaki dan potrošnje energije u cilju 500– 600 kcal manje nego prije na dijeti plan. Težine 86 % nastavila u marker. Obično, one se riješe 10 kilograma viška, referentni broj u teret pao 1 kg. Skoro pola težine postigao remisiji, odnosno dijabetičar pitanja ići u „skriveno“ bez lijekova. U lancet je situacija u objavio sliku, baš kako remisiji uspeh dramatično zavisi od laihdutetun funti. Šta ekstra dijabetičar osoba težinu dobijene, mnogo bolji rezultat.
  • Ako teret pao najmanje 15 kila, velika većina dijabetičar pitanja ostajao sakriven i bez lijekova. Ako težinu nije smanjila, 0 % postigao remisiji. Britanci studija rezultate program koji tip 2 dijabetisa je prvenstveno „kalorija stanje“. Dugo nastavio je višak kalorija ti okupi debela prodavnice bila dobra mesta … trbušne zub šupljinu i jetru– koji će promijeniti metabolizam od dijabetičar osoba seks. Ozdravljenja problem je taj da su područja količinu debeli je najmanje. Neko možda vjeruje da slendering, nakon toga dijabetes možda godina. Ipak, bili su obučeni za dijetu muči, a i smanjiti težinu za održavanje od napetosti.

Viška na dijeti sigurno neće da si debeo

Broj tjedna ranije, Cijeli titulu „dijeta programa može pojačati težinu prijetnja,“ potpisao sa finski da studiram, gde mladi ljudi situacija je bila zapisana deset godina nakon prethodne pregled (3 ). U posljednjih 10 godina, mnoge su fattened, i kod njih je puno nadzor širom težinu. Ovo je protumačiti kao dokaz dijetu programe lihottavasta efekat. Tako havainnoivassa studija (ima istraživanje) ne mogu biti pretpostavlja se da su od bilo posmatrane promjene da razloga. Realnost da težinu ugojiš više, ne potvrdi težini zbog smršao pokušava. Više moguće objašnjenje je da je na dijeti pokušavam preko genetski i razne druge razloga, težinu kontrole je mnogo više teško od mnogih drugih. Oni pokušavaju slim dole stoga, taj teret teže da porastu. Nažalost, u postojeće „kalorija toksisessa“ atmosferu težinu obično će sigurno se popnem nazad u gubitak težine posle.Viška na dijeti sigurno neće da si debeo

„Na dijeti gojiš“ -mislio sam da su isto tako pun smanjiti težinu istraživanja rezultati su stigli. Kada učesnika bio poštovati dugo vremena, malo na težini popeo se više nego to bio gubitak težine na početku. Ovo je završio dijetu programa može biti deblja. Osećaj se može opisati i u dodatnih metod. Tema je zapravo analizirali američki težinu problema istraživač Michael Lou prije par godina pojavio u svom članku. U prati sliku, ja ću sigurno položiti lowe je presuda. Pada težinu studije kandidat će naravno pojedinci sa težinom imaju tendenciju da poveća. Dosta na težini krivini je prije odlaska na dijeti režim se postepeno se povećava. Gubitak težine nakon ove osobe deblja jesti ponašanja obično se vratiti

Comments are closed.